Det här är vi och så här jobbar vi i Level Up Boys

Det här är vi i Level Up Boys och detta står vi för

Varumärket Level Up Boys™ ägs och drivs av Östergötlands Innebandyförbund. Vår vision är att så många killar som möjligt ska få chansen att uppleva innebandy och helst också börja spela i några av alla fina föreningar som finns där ute. Blir det dessutom så att man efter sin förhoppningsvis långa innebandykarriär väljer att ge tillbaka till sin förening och idrotten genom att bli ledare tycker vi att vi har lyckats. Eller varför inte ansluta till Östergötlands Innebandyförbund och bidra till ännu bättre utvecklingsmiljöer?

Vår utvecklingsmodell bygger på en bred närvaro i distriktets föreningar. Vi är tillgängliga på samtliga barn- och ungdomsnivåer med program och aktiviteter anpassade för respektive grupps mognadsgrad och behov.

 

Image

Teamledare - Viktoria Gustafsson

Viktoria Gustafsson är den som har det övergripande planeringsansvaret och sköter den dagliga driften av Level Up Boys. Hon har massa erfarenhet av dessa aktiviteter efter att ha haft dessa uppgifter sedan 2019 i systerinitiativet Fast Forward Girls. Det är henne ni allt som oftast kommer att ha kontakt med när det handlar om att bjuda in våra instruktörer till era träningar eller idrottslektioner.

Hon är även en av våra instruktörer och har hand om samtliga skolbesök då de sker dagtid. Hon stöttar även övriga instruktörer på besök i föreningarna.

Tveka inte att vända er till henne om ärenden som rör Fast Forward Girls

Ni når henne på viktoria.gustafsson@innebandy.se

Kontakta oss

Linköping

Fastes Gata 4
582 78 Linköping
Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena

010-476 50 00

08.30-16.00 (lunch 12.00-13.00)

viktoria.gustafsson@innebandy.se

Foto: SVENSK INNEBANDY

Image
Image